Tjänster

Mycket mer än bara event

Event och aktiviteter

Hela denna sajt har vår eventbyrå som primära fokus, och även om det är stommen i vår verksamhet så har vi även många andra tjänster till buds.

Som eventbyrå har vi lång erfarenhet och vi erbjuder såväl färdiga eventkoncept och väl beprövade arrangemang för aktiviteter och inspirationsdagar.

När du till exempel planerar en personaldag med inspirerande och lagstärkande aktiviteter så erbjuder vi bland annat vad vi kallar aktivitetsvagnen. I aktivitetsvagnen har vi ett mobilt aktivitetscenter som kan levereras vart ni än önskar – på parkeringsplatsen, er konferenslokal eller på ett grönfält. Vi har också nära samarbeten med olika cateringbolag, så vi fixar givetvis också maten.

Är den en lugnare form av konferens du vill anordna så har vi allt från engagerande spel till spännande uppdrag för deltagarna att stimuleras av.

Artistförmedling

När du vill bjuda in en spännande artist eller en inspirerande talare till ditt event så har vi på Axels eventbyrå ett enormt kontaktnät att dra nytta av. Efter 15 år som eventbyrå finns det få artister och talare vi inte har direkt access till.

Profilering

Profilmaterial är ett effektivt verktyg för att väcka intresse hos potentiella kunder – eller för att skapa en lojalare kundkrets. Ju mer man syns, desto bättre. Vi förser er med allt profil- och expomaterial ni behöver och hjälper er gärna att utvärdera vilka behov som finns i er verksamhet.

Reklam

Vi erbjuder reklambyråtjänster och individuellt baserade lösningar för alla medier – för att du ska synas på rätt plats vid rätt tid.

Telemarketing

För att du som visionär ska kunna spendera din tid på kreativt arbete så behöver du någon som kan ägna sig åt försäljningsorganisationen. Vi på Axels event tar en titt på ditt kundregister och din bolagsinfo och kontaktar med denna info som bas nya potentiella kunder åt dig för vilka vi presenterar dina erbjudanden. Vi hjälper dig att växa!