Axels event

En komplett eventbyrå

Axels Eventbyrå

I begynnelsen

Axels event slog upp dörrarna för vår verksamhet år 1996, vilket nu är cirka 20 år sedan. Åren sedan start har gått väldigt fort, för vi som driver denna eventbyrå älskar verkligen det vi gör. Från början var visionen att arrangera konserter, sportarrangemang och andra event, men allt eftersom åren gått har vi som företag utvecklats i riktning mot att erbjuda mer kompletta eventkoncept.

Vi insåg snabbt att eventarrangemang är mycket mer än att samordna aktiviteter. Ett nära samarbete med lojala affärspartners har gjort att framgångarna inte låtit vänta på sig. Det är alltid viktigt att knyta rätt sorts kontakter och det var Axels event snabba med. Idag finns det många noga utvalda underleverantörer till Axels event och alla fyller de en mycket viktig roll.

En komplett kommunikationsbyrå

Idag är Axels event en komplett event- och kommunikationsbyrå med en lång rad tjänster för företag. Vår ambition är att kunna erbjuda ett så pass brett spann av tjänster att du som företagare inte behöver någon annan, och i alla kategorier levererar vi hög kvalitet.

Våra väl utvecklade system för allt från inbjudningar till uppföljning gör att processen kan övervakas med stor precision och utvärderas i detalj. Detta ger god kvalitetsgaranti.

När du kommer till oss möts du av en kreativ, lyhörd grupp som lägger upp arbetet för ditt event med dina idéer som utgångspunkt. När planen väl stakats ut så kan du luta dig tillbaka och låta oss sköta förverkligandet.

Vi ser fram emot att möta dig!